REFERANSER

"Du har berga livet mitt."

Kvinne, 27 år.


"Jeg oppsøkte Anne Marie for å få hjelp med frykt og tvang / flink pike syndrom. Anne Marie kombinerer TFT & coaching. Etter noen minutters lett tapping på ulike steder i ansikt og kropp har frykt og "oppheng" lettet. 

Ved hjelp av coaching har jeg fått kontakt med mine dypeste behov og lengsler. Jeg har grått og kjent meg omfavnet av Anne Marie`s milde stemme og åpne spørsmål.

 Etterhvert har jeg utviklet en egenkjærlighet som jeg aldri før har kjent. Jeg har jobbet med å gi slipp på tvang i 15 år i terapi, men det er først hos Anne Marie jeg har fått denne forløsningen. 

Anne Marie er empatisk, oppriktig interessert, dyktig og trygg på det hun driver på med."

Kvinne 37 år


"Jeg er så glad for at jeg møtte akkurat deg. Takk for at du hjelper meg videre."

Kvinne, 45 år.


"jeg føler meg sååååå bra nå. Du er ikke bare en terapeut, men ein "engel" også. Tusen takk for all hjelp og støtte. Glad jeg fant deg!"

Kvinne, 40 år.


"Jeg kan absolutt anbefale Anne Marie som coach. I løpet av en periode på et halvt år har jeg hatt coachinger med Anne Marie, og det har vært veldig klargjørende for meg og mine prosesser.

 Jeg er imponert over hvordan hun, ved hjelp av enkel spørsmål, hjelper meg til å se sammenhenger og få nye erkjennelser ifht temaer som jeg trodde var gjennomgransket fra før, men likevel fastlåste. Etter en samtale har noe løsnet og jeg kommer meg videre. I etterkant kan jeg se at flere av temaene faktisk har blitt "historie." 

Anne Marie viser en profesjonell holdning, og er tydelig og målrettet. Samtalene har fremdrift og hun hanker meg inn når jeg sklir ut. Hun hjelper meg å se essensen i øyeblikkets kaos. 

Til tross for hennes profesjonalitet, har hun innlevelse, varme og nærvær. Jeg er dypt takknemlig for den hjelpen jeg har fått av Anne Marie.

 I tillegg til gode og klargjørende samtaler, har jeg fått nyttig verktøy jeg kan bruke til å håndtere vanskelige situasjoner, følelser og tanker i hverdagen."

Tusen takk, Anne Marie

Kvinne, 53 år"Nå er jeg ikke redd lenger, og jeg kan smile og le igjen"

Jente, 11 år

"Absolutt å anbefale! Har hjulpet meg i tunge stunder, hjulpet meg ut av traumatiske hendelser og tanker, angst og depresjon. Mestring på jobb, oppgaver og ting som skulle gjennomføres. Hjulpet meg til å få trua på meg sjølv, få ting på riktig plass osv."

Anne Grete Nygjerde, 52 år"Anne Marie er ein svært dyktig coach, med kunnskap frå fleire fagfelt. Dette i kombinasjon med ein behagelig væremåte og medkjensle, vil eg gjerne tilråde denne tenesta.

 Det fungerer vel så godt førebyggjande som etterpå. Ho deler gjerne av kunnskapen ho sit på, og du vil være i stand til å kunne ha med deg dette ved seinare situasjonar ein måtte kome ut for. 

Berre gode opplevingar frå desse metodane."

Dag Henrik Nygård, 24 år


"Tusen takk. Setter stor pris på at du har hjulpet meg så mye. Er fint å kunne snakke om ting og finne løsninger på problemene."

Klem fra meg.

Kvinne, 19 år