REFERANSER

"Kjære Maria. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne for å være ærlig, men jeg vil takke deg. Jeg vil takke deg for at du plukket meg opp fra gjørma da alt storma, og var helt svart første dag jeg kom inn til deg til time. 

Jeg vil takke deg for at du var der og hørte på meg. Du hørte virkelig på meg! Du var en terapeut, du var et medmenneske, du var en venn, du var en lytter, du var en skulder å gråte på, men viktigst av alt; du var der.

All den tiden jeg har brukt på terapitimer hos deg, har sakte men sikkert gitt meg styrke til å takle utfordringer i hverdagen, og til sakte men sikkert bygge meg selv til menneske igjen, bit for bit.

Jeg vet virkelig ikke hvor jeg hadde vært eller hvordan det hadde gått med meg i dag, hadde det ikke vært for at du hadde hørt på meg, gitt meg råd, fått meg til å le, grått, vært dritt forbanna, og fått fram de verste og beste tingene som jeg har i kroppen og hjernen min.

For det har virkelig vært en reise og et eventyr uten sidestykke. Jeg er glad for at jeg tok tak i mine egne problemer og fikk time hos deg, og jeg klapper meg selv på skuldra for alt jeg har klart og fått til med mine tanker, følelser og egen selvfølelse det siste året. 

Jeg har vokst helt vilt som person, og har mye bedre kontroll over meg selv enn jeg noen gang har hatt før på mine 27 år på denne planeten. For å være helt ærlig, den dag i dag takker jeg deg for alt det du har gjort for meg fra dypt inn i hjerterota mi.

Jeg tror ikke du skjønner hvor mye det her har betydd for meg, og hvor mye du faktisk har gjort for meg som person, og hvor mye du gjør for andre med det du holder på med.

Jeg vil takke deg og si at jeg ble og er oppriktig glad i deg. Du ble rett og slett min person. Den som vet alt om meg, og det skremmer meg ikke. Tusen takk skal du ha.

Kari, 27 år.


"Jeg oppsøkte Maria for å få hjelp med frykt og tvang / flink pike syndrom. Maria kombinerer TFT & coaching. Etter noen minutters lett tapping på ulike steder i ansikt og kropp har frykt og "oppheng" lettet.

Ved hjelp av coaching har jeg fått kontakt med mine dypeste behov og lengsler. Jeg har grått og kjent meg omfavnet av  Maria´s milde stemme og åpne spørsmål.

Etterhvert har jeg utviklet en egenkjærlighet som jeg aldri før har kjent. Jeg har jobbet med å gi slipp på tvang i 15 år i terapi, men det er først hos Maria jeg har fått denne forløsningen.

Maria er empatisk, oppriktig interessert, dyktig og trygg på det hun driver på med."

Kvinne 37 år


"Jeg kan absolutt anbefale Maria som coach. I løpet av en periode på et halvt år har jeg hatt coachinger med Maria, og det har vært veldig klargjørende for meg og mine prosesser.

 Jeg er imponert over hvordan hun, ved hjelp av enkel spørsmål, hjelper meg til å se sammenhenger og få nye erkjennelser ifht temaer som jeg trodde var gjennomgransket fra før, men likevel fastlåste. Etter en samtale har noe løsnet og jeg kommer meg videre. I etterkant kan jeg se at flere av temaene faktisk har blitt "historie." 

Maria viser en profesjonell holdning, og er tydelig og målrettet. Samtalene har fremdrift og hun hanker meg inn når jeg sklir ut. Hun hjelper meg å se essensen i øyeblikkets kaos. 

Til tross for hennes profesjonalitet, har hun innlevelse, varme og nærvær. Jeg er dypt takknemlig for den hjelpen jeg har fått av Maria.

 I tillegg til gode og klargjørende samtaler, har jeg fått nyttig verktøy jeg kan bruke til å håndtere vanskelige situasjoner, følelser og tanker i hverdagen."

Tusen takk, Maria

Kvinne, 53 år

"Nå er jeg ikke redd lenger, og jeg kan smile og le igjen"

Jente, 11 år


"Jeg er så glad for at jeg møtte akkurat deg. Takk for at du hjelper meg videre."

Kvinne, 45 år.

"jeg føler meg sååååå bra nå. Du er ikke bare en terapeut, men ein "engel" også. Tusen takk for all hjelp og støtte. Glad jeg fant deg!"

Kvinne, 40 år.


"Absolutt å anbefale! Har hjulpet meg i tunge stunder, hjulpet meg ut av traumatiske hendelser og tanker, angst og depresjon. Mestring på jobb, oppgaver og ting som skulle gjennomføres. Hjulpet meg til å få trua på meg sjølv, få ting på riktig plass osv."

Anne Grete Nygjerde, 52 år"Maria er ein svært dyktig coach, med kunnskap frå fleire fagfelt. Dette i kombinasjon med ein behagelig væremåte og medkjensle, vil eg gjerne tilråde denne tenesta.

 Det fungerer vel så godt førebyggjande som etterpå. Ho deler gjerne av kunnskapen ho sit på, og du vil være i stand til å kunne ha med deg dette ved seinare situasjonar ein måtte kome ut for. 

Berre gode opplevingar frå desse metodane."

Dag Henrik Nygård, 24 år


"Tusen takk. Setter stor pris på at du har hjulpet meg så mye. Er fint å kunne snakke om ting og finne løsninger på problemene."

Klem fra meg.

Kvinne, 19 år